MK | SQ

Stamboll Programë me autobus

Turkey Istanbul - prej 20.10.2017 deri 24.10.2017

20.10 – 24.10.2017 / 4ditë 2 netë

20.10.2017 E Premte: 
Takimi i grupit në ora 16:30. Nisja nga Tetova për në Stamboll në ora 17:00. Pauza të shkurtëra gjatë rrugës dhe procedura kufitare. Vozitje natën përgjatë Greqisë. 
21.10.2017 E shtunë: 
Arritja në Stamboll në orët e hershme të mëngjesit. Kohë e lirë deri në paraqitjen në hotel. Vendosja në hotel. Propozime për aktivitete të lira: vizitë individuale në Kapali Çarshi, në orët e pasdites shëtitje vizitë Aquarium Istambul. Fjetje
22.10.2017 E diel:
Mëngjesi në hotel. Propozime për aktivitete të lira: Shëtitje me anije në Bosfor + vizite Gulhane Park, vizitë Xhamisë së Kaltër, Aja Sofija dhe Pallatit Top Kapi,Darkë në restorante Turke me muzikë orientale. Fjetje. 
23.10.2017 E Hënë:
Mëngjesi në hotel. Ç’rregjistrim nga hoteli. Vizitë në qendrën tregtare Forum, në dalje të qytetit të Stambollit. Në orrët e pasdites nisja drejt Shkupit. Vozitje natën përgjatë Greqisë, me pauza të shkurtëra gjatë rrugës dhe procedura kufitare. 
24.10.2017 E marte:
Arritja në Maqedoni në orët e hershme të mëngjesit. 


Çmimi për person:109 € 

Oferta përfshinë:
• Udhëtimi me autobus
• Vendosje në hotel në Stamboll | 2 netë me mëngjes të përfshirë
• Udhëheqës gjatë udhëtimit
• Organizim dhe realizim 
Në ofertë nuk janë të përfshira:
• Sigurimi shëndetësor për udhëtim
• Hyrjet nëpër lokacione 
• Transporti në Stamboll
• Harxhimet individuale 

SHËNIME TË PËRGJITHSHME: 
Për këtë aranzhman vlejnë rregullat e përgjithshme për udhëtim të SKTM
Për realizimin e aranzhmanit nevoiten më së paku 25 udhëtar 
Çmimet janë dhënë në euro, ndërsa pagesa bëhet kryesisht në denarë në kundërvlerë të 1Euro = 62 denarë
Pasaporti duhet të jetë me afat skadimi së paku 3 muaj pas përfundimit të udhëtimit. 

Lista e çmimeve

Dhom standarde - 218 € Rezervo